ΠΟΤΕ; 7-12 Απριλίου 2014
ΠΟΥ; Cinque, Θεμιστοκλέους 5, Λαμία
Στο Cinque έχουμε την πεποίθηση πως πρέπει με τις εκδηλώσεις μας κάθε φορά να επιβεβαιώνουμε το ρόλο μας ως Academia di vino!Έτσι για την εβδομάδα 7-12 Απριλίου υποδεχόμαστε οινοπαραγωγούς που την αγάπη και τις γνώσεις τους για το κρασί ,τις θεμελίωσαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την φοίτησή τους την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Φιλοξενούμε λοιπόν κρασιά που παράγονται και οινοποιούνται στο χώρο της Σχολής από τον πρότυπο αμπελώνα που έχει φυτευθεί στη μνήμη του Στέλιου Μπουτάρη,κρασιά της οικογένειας του Κωστή Δαλαμάρα ,της Θηβαικής Γης,του οινοποιείου του Παναγιώτη Κατρισιώση,αλλά και και του Χρήστου Ζαφειράκη από τον Τύρναβο!
Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται στο Aperitivo di vino του Σαββάτου,όπου θα γευτείτε και άλλα προιόντα του μοναδικού αυτού εκπαιδευτικού ιδρύματος,όπως γάλα,αυγά χυλοπίτες,λαχανικά,αλλά και προιόντα οικογενειών που τα παιδιά τους έχουν φοιτήσει στο σχολείο και τυποποιούν είτε γλυκά είτε βουβαλίσια προιόντα!!Θα έχουμε επίσης την τιμή να είναι μαζί μας και οινοπαραγωγοί απόφοιτοι της Σχολής.
Ανυπομονούμε γιαυτήν την μοναδική συνάντηση με ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για το κρασί,τη φύση και τα προιόντα της αλλά και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή που από το 1904 στέκεται δίπλα σε όσους αγαπούν την ελληνική γη και την "φροντίζουν" ώστε αυτή να μας προσφέρει τους ....μοναδικούς στο κόσμο θησαυρούς της!
ΠΟΥ; Cinque, Θεμιστοκλέους 5, Λαμία
Στο Cinque έχουμε την πεποίθηση πως πρέπει με τις εκδηλώσεις μας κάθε φορά να επιβεβαιώνουμε το ρόλο μας ως Academia di vino!Έτσι για την εβδομάδα 7-12 Απριλίου υποδεχόμαστε οινοπαραγωγούς που την αγάπη και τις γνώσεις τους για το κρασί ,τις θεμελίωσαν με τον καλύτερο τρόπο μέσα από την φοίτησή τους την Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης.
Φιλοξενούμε λοιπόν κρασιά που παράγονται και οινοποιούνται στο χώρο της Σχολής από τον πρότυπο αμπελώνα που έχει φυτευθεί στη μνήμη του Στέλιου Μπουτάρη,κρασιά της οικογένειας του Κωστή Δαλαμάρα ,της Θηβαικής Γης,του οινοποιείου του Παναγιώτη Κατρισιώση,αλλά και και του Χρήστου Ζαφειράκη από τον Τύρναβο!
Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται στο Aperitivo di vino του Σαββάτου,όπου θα γευτείτε και άλλα προιόντα του μοναδικού αυτού εκπαιδευτικού ιδρύματος,όπως γάλα,αυγά χυλοπίτες,λαχανικά,αλλά και προιόντα οικογενειών που τα παιδιά τους έχουν φοιτήσει στο σχολείο και τυποποιούν είτε γλυκά είτε βουβαλίσια προιόντα!!Θα έχουμε επίσης την τιμή να είναι μαζί μας και οινοπαραγωγοί απόφοιτοι της Σχολής.
Ανυπομονούμε γιαυτήν την μοναδική συνάντηση με ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για το κρασί,τη φύση και τα προιόντα της αλλά και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή που από το 1904 στέκεται δίπλα σε όσους αγαπούν την ελληνική γη και την "φροντίζουν" ώστε αυτή να μας προσφέρει τους ....μοναδικούς στο κόσμο θησαυρούς της!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου